jarkis 1 Napisano 31 Sierpień 2015 Zainstaluj ubuntu i po problemie. Zresztą, jeżeli to był box to powinien dostać upgrade do 10 przed 29 lipca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paysa 0 Napisano 4 Wrzesień 2015 A po co oryginał, jak jest tyle w necie za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekbac 0 Napisano 17 Wrzesień 2015 Podepnę się pod temat, może nie do końca związany ale nie wiem za bardzo gdzie się z problemem udać a nie chcę zakładać nowego tematu. Ostatnimi czasy moja siostra kliknęła mi w aktualizację i z mojej siódemki nie zostało w sumie nic. Zaktualizowała mi do Windows 10. A ja chciałbym teraz wrócić do 7. Moje pytanie jest następujące czy można jakoś odinstalować aktualizację i wrócić do wcześniejszego systemu czy zostaje mi tylko format i ponowna instalacja Windowsa siedem??. Czego nie chciałbym robić.!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopore 0 Napisano 17 Wrzesień 2015 Dokładnie. System trzeba mieć oryginalny, z nalepka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Napisano 28 Wrzesień 2015 Podepnę się pod temat, może nie do końca związany ale nie wiem za bardzo gdzie się z problemem udać a nie chcę zakładać nowego tematu. Ostatnimi czasy moja siostra kliknęła mi w aktualizację i z mojej siódemki nie zostało w sumie nic. Zaktualizowała mi do Windows 10. A ja chciałbym teraz wrócić do 7. Moje pytanie jest następujące czy można jakoś odinstalować aktualizację i wrócić do wcześniejszego systemu czy zostaje mi tylko format i ponowna instalacja Windowsa siedem??. Czego nie chciałbym robić.!! Tak masz opcję przywracania w ustawieniach. Ale potrzebujesz obrazu płyty z Windowsem 7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orze 0 Napisano 1 Październik 2015 Dokładnie. Dowód zakupu i nalepka z licencją powinna wystarczyć. Wtedy mamy pewność, że system jest orygianlny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabasco 0 Napisano 15 Październik 2015 no właśnie jeśli masz jakieś wątpliwości co do pochodzenia systemu to lepiej kupic nowy w zaufanym miejscu. Sa firmy ktore wspolpracuja z microsoftem i dystrybuują tylko oryginalne windowsy. Jak na przykład klucz system, 100% legalności,a i tanio da rade kupic, ja ostatnio kupilem win7 za ddwie stówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mojegenju 0 Napisano 23 Listopad 2015 Jestem też za tym aby mieć legalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pranjer 0 Napisano 28 Listopad 2015 Ja również. Windows nie jest dużym wydatkiem, a ma się go na kilka lat zazwyczaj.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phenom 0 Napisano 27 Grudzień 2015 A po co oryginał, jak jest tyle w necie za free. Bo używając nieoryginalnego łamiesz prawo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrMatejko301 0 Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Zwróć uwagę na następujące rzeczy: 1. czy posiadasz Certyfikat Autentyczności, 2. czy masz na lap. etykietę z dowodem licencji 3. czy na dysku znajduje się hologram - pokrywa on cały dysk kosmaczewski.eu Edytowane 11 Maj 2016 przez PiotrMatejko301 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmWoleyko 0 Napisano 13 Styczeń 2016 Również się zgadzam. Systemy - tylko oryginalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunislx 0 Napisano 29 Styczeń 2016 Dokładnie, trzeba doceniać pracę twórców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kummen 0 Napisano 7 Luty 2016 Zdecydowanie oryginał kurde! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pecetowiec_9998 0 Napisano 8 Luty 2016 Nowy windows obecnie na allegro można dostać (na legalu, z naklejką) już od 150 zł, więc nie wiem w czym problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patysiak1982 0 Napisano 23 Luty 2016 Aktywacja systemu jakimś aktywatorem to podwójne złodziejstwo - bo okradasz producenta, a po drugie pomagasz zarobić złodziejowi (taka aktywacja zazwyczaj kosztuje i nie zawsze działa...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infor8matyk 0 Napisano 14 Kwiecień 2016 Bardzo dobrze, że o tym napisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konio 0 Napisano 21 Kwiecień 2016 Też tak sądzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aneczka9 0 Napisano 23 Maj 2016 Zgadzam się, to jest bardzo nieuczciwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piorunioren 0 Napisano 31 Maj 2016 czy ja wiem.. producent i tak dużo zarabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edek332 0 Napisano 9 Czerwiec 2016 Może i złodziejstwo ale Microsoft niemo sam na to pozwala, ponieważ robi mu to tylko promocję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizu9 0 Napisano 23 Czerwiec 2016 Najlepiej byłoby zapytać. Wiadomo, że ktoś może ściemnić, że oryginalny. Ale jeśli rzeczywiście, to musi mieć licencję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dymek265 0 Napisano 2 Lipiec 2016 powinna byc na lapku naklejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maksik12 0 Napisano 29 Lipiec 2016 Warto kupić oryginał jeśli nie był standardowo wgrany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henio24141 0 Napisano 31 Lipiec 2016 No pirackiego systemu nie ma co brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach