Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Nooob

Zestaw do gier za 4500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Zastosowanie komputera Gry

Cena 4500zł

Bez systemu

będę podkręcać proces

Oraz potrzebuje wszystkie części.

Rozdzielczość monitora 1366 x 768 ale planuje zmienić.

(I przy okazji Słyszałem o tym, że w listopadzie ma być premiera nowego radeona i z tego powodu mają obniżyć cene 780. I nie wiem czy do końca tak się śpieszyć z kupywaniem sprzętu, czy poczekać do list.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda z tymi kartami graficznymi. Myślę, że warto się wstrzymać, zwłaszcza, że premiera nowych kart już za moment :)

A co do zestawu... najlepiej procesor Core i5 4670K, 2x4 GB RAM, jakąś tanią płytkę na Z87 (ASRock Z87 Pro4?), do tego jakiś mały SSD, a resztę wpakować w grafę. Z drugiej strony.. szkoda kupować bóg wie jaką kartę graficzną do monitora 1366x768 bo po prostu teraz nie będzie Ci taka potrzebna, a kupowanie na zapas to wywalanie szmalu w błoto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda z tymi kartami graficznymi. Myślę, że warto się wstrzymać, zwłaszcza, że premiera nowych kart już za moment smile.png

A co do zestawu... najlepiej procesor Core i5 4670K, 2x4 GB RAM, jakąś tanią płytkę na Z87 (ASRock Z87 Pro4?), do tego jakiś mały SSD, a resztę wpakować w grafę. Z drugiej strony.. szkoda kupować bóg wie jaką kartę graficzną do monitora 1366x768 bo po prostu teraz nie będzie Ci taka potrzebna, a kupowanie na zapas to wywalanie szmalu w błoto.

Na razie chce kupić zestaw poźniej sprzedam aktualny monitor i kupie albo ten monitor http://www.agito.pl/monitor-lg-23-led-23ea63v-p-promocja-lg-30-dni-gwarancji-lg-na-pikselsubpixel-2492-841193.html?utm_content=841193&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=Feed&utm_campaign=wszystkie albo http://www.agito.pl/monitor-dell-21-5-led-u2212hm-gwarancja-3-lata-premium-next-business-day-2492-480844.html?utm_content=480844&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=Feed&utm_campaign=wszystkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...