Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kmil69

Creative Audigy 2 What u wear - problem Nasłuchiwanie dwóch urządzeń jednocześni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów, założyłem temat ponieważ borykam się z problemem mojej karty dźwiękowej otóż moja zintegrowana karta na płycie głównej (Realtek ALC888/ @ ATI SB600 High Definition Audio Controller) odmówiła jakiś czas temu posłuszeństwa i nie wydobywa się z niej żaden dźwięk niby wskażniki w regulacji głośności chodzą na zielono jednak brak dźwięku z jakiegokolwiek wyjścia (słuchawki, głośniki, panel przedni) więc zainwestowałem w Audigy 2 (Creative Audigy 2 (SB0240) Sound Card PCI) I tu pojawia się moje pytanie, skoro nie mogę korzystać z stereo miksa na zintegrowanej karcie to czy jest możliwość jednocześnie nasłuchiwania z "what u wear" mikrofonu i tego co puszczam powiedzmu w głośnikach ? (chodzi o min. nagranie rozmowy skype tak by było słychać jednocześnie obie strony - rozmówce i mnie) lub tez nagrywanie pulpitu z jednoczesnym nagraniem mojego dźwięku z mikrofonu ? Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić, mój system operacyjny to Windows 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy możesz nieco jaśniej opisać swój problem?

Ustawienia nagrywania i dźwięku możesz zmienić tutaj: Panel sterowania\Sprzęt i dźwięk\Zarządzaj urządzeniami audio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...