Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Radeklol

Myszka i klawiatura wyłączają się w tym samym czasie podczas gry

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z odłączającą się myszką i klawiaturą ostatnio grałem w lola i wyłączyło mi myszkę i klawiaturę mam nowy komputer kupiłem go 2 miesiące temu wszystkie nowe części tylko zasilacz stary. Może ktoś miał taki sam problem proszę o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć,

Czy myszka i klawiatura są podłczączane przez USB? Czy są na kablu czy też bezprzewodowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć,

Czy myszka i klawiatura są podłczączane przez USB? Czy są na kablu czy też bezprzewodowe?

myszka i klawiatura są przewodowe i przez USB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod które USB je podłączyłeś? Być może podłączyłeś je pod USB 3.0 (niebieskie) i są jakieś problemy z kontrolerem. Spróbuj podłączyć je do zwykłego (czarnego) USB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod które USB je podłączyłeś? Być może podłączyłeś je pod USB 3.0 (niebieskie) i są jakieś problemy z kontrolerem. Spróbuj podłączyć je do zwykłego (czarnego) USB.

było podpięte pod czarne potem pod niebieskie i nadal rozłączało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sprawdź jeszcze, czy ten problem występuje jeżeli podłaczysz klawiaturę i mysz pod frontowe gniazda USB (na przedzie obudowy).

Czy możesz sprawdzić jakąś inną klawiaturę i mysz? Pożycz od znajomych na jeden dzień i sprawdź, czy robi to jakąś różnicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sprawdź jeszcze, czy ten problem występuje jeżeli podłaczysz klawiaturę i mysz pod frontowe gniazda USB (na przedzie obudowy).

Czy możesz sprawdzić jakąś inną klawiaturę i mysz? Pożycz od znajomych na jeden dzień i sprawdź, czy robi to jakąś różnicę.

tak to samo frontowe wejścia nie działają bo niepodłączone są ale nie jestem pewien czy to nie wina zasilacza bo zasilacz winny morze być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz raczej nie powinien być tutaj źródłem problemu. To raczej wina płyty głównej albo jakiegoś problemu związanego z oprogramowaniem (systemem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...