srekal34 0 Napisano 4 Styczeń 2004 Jak chciał BowWow, jest i temat o najgorszej grze roku. Tym razem bez ankiety, bo nie mogę wymyślić za dużo tytułów. Ja stawiam na polskiego Snajpera lub Maluch racer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 4 Styczeń 2004 BowWow: no to my Ci pomożemy! proszę bardzo: Pearl Harbour: The Day of Infamy..........dawno nie widzielismy bardziej wkurzajacej gry i rownie debilnego wykonania!!!! drugie miejsce dla Tomb Raider: Angel of Darkness - szanowni Panowie Twórcy proponujemy minutę w Prince of Persia: Sand of Time...........tak dla porównania......... Bow: rozczarowanie roku to dla mnie Unreal II (to bylo jeszcze w tym roku prawda?) Wow: a dla mnie No One Lives Forever 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 4 Styczeń 2004 Też się na U2 zawiodłem, ale w końcu tej grze daleko do takich "hitów", jak chociażby wspomniany maluch. A NOLF2 był dla mnie nawet ciekawą grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow 1 Napisano 4 Styczeń 2004 Wow: Kwinto14 ma racje..........ta gra byla bezsensu...........nawet jak kogos interesowalo chore urywanie glow lopata i za przeproszeniem szczanie na ludzi to procz tego gra nie przedstawiala zadnej innej wartosci jak chocby minimum sensownej fabuly Bow: no a grafika taka jakaś "prosta" z niedopracowanymi teksturami (a niby to z Unreala II) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwinto14 0 Napisano 4 Styczeń 2004 Najgorsza gra roku..... oczywiście postal 2 (jak dla mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tytan 0 Napisano 19 Kwiecień 2004 Postal 2 jest wporządku. PS. Witam wszystkich serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajczu 0 Napisano 26 Kwiecień 2004 Cóż powiem...?? LUDZIE wy chyba w Take Out Weight Curling 2 nie graliście!! ale nie przejmujcie się : NIC nie straciliście (powiedziałbym nawet że zyskaliście...). Dla mnie Postal2 ujdzie, do NOLFA2 też się nie przyczepię a jeśli chodzi o resztę propozycji...nie każda gra może być hitem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TabO 0 Napisano 15 Maj 2004 Jak dla mnie: Tomb Raider: Angel of Darkness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 najgorsza? hmmmmmmmmm najgorszą grą by było sims gdyby nie miało takiego gracza jak ja !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spieq 0 Napisano 10 Grudzień 2004 Na szczęście nie miałem wątpliwej przyjemności... Witam na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 10 Grudzień 2004 Witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spieq 0 Napisano 10 Grudzień 2004 Witamy Dzięki, mam nadzieję, że się u Was zadomowię... Żeby było troszkę na temat, to mam kandydata do Maliny Roku: Sacred Taaa... Jestem bezlitosny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 10 Grudzień 2004 chyba zartujesz. sacred to spoko gierka. a jak wciaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spieq 0 Napisano 10 Grudzień 2004 chyba zartujesz. sacred to spoko gierka. a jak wciaga Powiedzmy, że wielkie oczekiwania przerosły jej faktyczną wartość. Człowiek już nie czekał z takimi wypiekami na twarzy, jak na premierę Diablo II, bo stary jest już i zniedołężniały, ale... nadzieje miał wielkie. Na tyle wielkie, że pozwolę czuć się rozczarowanym i oszukanym przez ilość buractwa w grze. Generalnie gra jest dobra, ale skoro przed wyjściem na świat dostaje miano killera Diablo, to można po niej oczekiwać wszystkiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 10 Grudzień 2004 Ja o tej grze nigdy nie słyszałem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spieq 0 Napisano 11 Grudzień 2004 Szczęściarz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 oczywiście simsy są najgorsze jest to największa chała jaka kiedykolwiek wyszła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 PS. Sacred to jest fajna giera przypomina mi diablo 2 oraz neverwiner nights przeszedłem 2 razy (długa gra ostrzegam) Postal też jest fajny ( dobre misje ) lubie nakładać kota na karabin i strzelać hahahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Jak chciał BowWow, jest i temat o najgorszej grze roku. Tym razem bez ankiety, bo nie mogę wymyślić za dużo tytułów. Ja stawiam na polskiego Snajpera lub Maluch racer. <{POST_SNAPBACK}> no to była beznadzieja gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach