Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
krz_y_siek

Zestaw w okolicach 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kompletnie się na tym ne znam wiec prosił bym o złożenie jakiegoś kompa w okolicach 1500zł. Chodzi o sam komputer, dobrze by było żeby dało się na nim jeszcze pograć. Cena bez monitora ale z czystej ciekawości poprosił bym też o coś z monitorem. Na allegro widzę zestawy z prockami x6 3GHz i pamieciami po 8GB w tej cenie ale nie mam pojęcia co odnośnie kart graficznych bo wszędzie widzę GeForce GT610, GT630. Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Takie wynalazki z X6, 8 GB i GT6xx nie tykaj nawet kijem. Pierwsze i drugie nieprzydatne do grania, zaś trzecie do niego za słabe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. coś takiego:

W sumie 1513 zł. Parę złoty możesz zaoszczędzić biorąc którąś z najtańszych obudów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przepraszam, że odkopuję tak po miesiącu, ale jeszcze jedna sprawa. Kupiłem narazie procka, płyte i ram. Teraz w planie cała reszta i tu moje pytanie odnośnie karty graficznej. Obczajałem fora i w tej cenie HD7770 jest bardzo polecana. Znalazłem wersję z chłodzeniem zalmana http://www.neo24.pl/?p=zalman_radeon_hd7770_z_d5_1db_vf1000 Nie był by to lepszy wybór?

Edytowane przez krz_y_siek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HD7770 to najwydajniejsza karta w tym przedziale cenowym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...