Raze 0 Napisano 10 Listopad 2012 Witam chciałbym się dowiedzieć jakie części battelfielda oraz GTA 4 chodziły by na moim sprzęcie.Wiem że na necie są wymagania ale po prostu nie ogarniam tych nazw i w ogóle ... Wiem tyle że mam w miare dobry sprzęt ale obawiam się o karte graficzną i właściwie z jej względu otwietam ten temat.Oto parametry: Windows 7 ultimate 32bit Procek: AMD Athlon II X4 630 4 rdzenie po 2.8ghz (monstrum ) Karta Graf:Nvidia GeForce 210 (albo 250 nie wiem) 512mb Ram:4 GB (wiem że win 32bitowy widzi tylko 3gb ale w przyszłosci bd win 64) Zależało by mi żeby chodził by mi battelfiel bad company 2 albo 1. Jeśli chodzi na jakich ustawieniach chciałbym odpalić to powiem tak: na takich żeby było stabilnie i bez lagów Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 11 Listopad 2012 Kartę podejrzysz np. z użyciem GPU-Z. Różnica między GeForce GT210 a 250 jest gigantyczna... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raze 0 Napisano 11 Listopad 2012 ok w GPU z pisze mi przy GPU 218 czyli chyba Ge force 218. Dołaczam ssy dla pewności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 11 Listopad 2012 Bardzo słaba karta, niestety na tym nie pograsz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raze 0 Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) Czyli nie pójdzie ani gta 4 ani zadna czesc battelfielda? Zadowole się minimalnymi ustawieniami byle było by chociaż 20fps... Edytowane 12 Listopad 2012 przez Raze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach