Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Daniel10

PES10 pc detale

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ze zmianom detali w grze PES 10 pc gdy chcę zmienić na High to piszę że This is the highest image quality PIXL/Vertex Shader 3.0 and VRAM 256 MB DirectX 9.0c compatible video card is required po przetłumaczeniu na polski Jest to najwyższa jakość obrazu PIXL / Vertex Shader 3.0 i VRAM 256 MB zgodna z DirectX 9.0c karta graficzna jest wymagane gdy klikne na okienko High to wyskakuje mnie błąd The settings cannot be reflected due to the video card's specifications na polski Ustawienia nie mogą być odzwierciedlone od karty graficznej specyfikacji ? o co tu chodzi proszę o pomoc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to trzeba jeszcze tłumaczyć? Masz jasno napisane, że karta graficzna nie spełnia wymagań przy wyższych detalach.

Możesz jeszcze podać specyfikację komputera (a w szczególności model karty graficznej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o co ci chodzi jeśli o kartę graficzną to jest taka Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jest zbyt słaba aby ustawić PESA na najwyższą rozdzielczość i będzie się bardzo zacinać. O tym właśnie mówi komunikat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...