Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
KG7

problem z Fifa 12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Zakupiłem fifę 12 i rozpocząłem instalację. Tak jak kazano w kreatorze założyłem konto w Origin, zainstalowałem grę, aktywowałem ją w Originie. Gra się uruchamia, lecz po wciśnięciu "Graj" poroszą mnie o zalogowanie na swoje konto ea i aktywowanie gry. Nie miałem konta ea więc je założyłem, zalogowałem się na nie i gdy wpisałem kod rejestracyjny pokazała mi się informacja że kod został już wykorzystany, zaloguj się na swoje konto ea. Co mam z tym zrobić ???

proszę o pomoc ! ://

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz założone konto na Origin to kolejne konto EA nie jest potrzebne - wpisujesz po prostu te same login i hasło jak do Origin. Dlatego masz info, że już wykorzystane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko gdy zakładałem konto Origin to musiałem wpisać adres e-mail rodzica. Zrobiłem tak, lecz teraz na tym mailu nie mogę tam aktywować fify. Wyświetla się właśnie, że nie można aktywować gry FIFA 12 na tym komputerze za pomocą wybranego konta EA. Odszukaj klucz aktywacyjny i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta EA. Mogłem najpierw założyć konto EA i wtedy automatycznie zakłada konto Origin ale postępowałem tak jak kazali w kreatorze i teraz nie wiem co mam z tym zrobić. pomoic techniczna EA nie odpowiada :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale masz fifę dodaną do programu Origin? Jeśli uruchomisz przez okno Origina to nie musisz nic podawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jak w powyższym poście, Dodajesz grę do programu Origin i nie musisz już wpisywać żadnych kluczy ani niczego aktywować. Daj znać czy się udało.

Edytowane przez eMPOINT_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...