nowy93 0 Napisano 8 Lipiec 2012 (edytowane) Witajcie. Poszukuje starej gry na PC. Jest to gra o czolgach raczej dziecinna. W tej grze masz do wyboru 2 opcje (kampania i normalna gra na fragi). W kampani sa misje a w grze na fragi nawalasz sie z innymi czolgami na malych mapkach. Miales w tej grze do wyboru tylko 3 czolgi (maly, sredni, duzy). Charakterystyczne w tej grze bylo to ze kazdy czolg mial mozg ktory wylatywal w gore po smierci czolgu. Sorki ze tak to glupio opisalem ale inaczej sie chyba nie da. Jest to gra dziecinna jakas demowka z gazety ale bardzo mi na niej zalezy. Jak ktos wie jaki miala tytul prosze o odpowiedz. Sorki zapomnialem dodac wazny szczegol. Ta gra byla 3D Edytowane 11 Lipiec 2012 przez nowy93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 8 Lipiec 2012 Pocket tanks, Atomic Cannon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NuCore 9 Napisano 9 Lipiec 2012 A już myślałem po pierwszy zdaniu, że jak stara gra z czołgami to ktoś pyta o Scorched Earth, a tu się okazuje, że niestety nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy93 0 Napisano 11 Lipiec 2012 LOL KURDE WKONCU JA ZNALAZLEM. Gra nazywa sie THINK TANKS i ja wam polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach