batsk 0 Napisano 23 Czerwiec 2012 (edytowane) Internet Explorer Jakie CCleaner? Edytowane 23 Czerwiec 2012 przez batsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 23 Czerwiec 2012 No to tej nie wywalisz... Zainstaluj bardziej cywilizowaną przeglądarkę: Chrome, Firefox... http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 23 Czerwiec 2012 Narazie odinstaluje Battlefilda i wgram jeszcze raz. Zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Po wgraniu niestety nadal to samo.Spróbuje z przeglądarką. Zainstalowałem Google Chrome ale nadal to samo! Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez batsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 26 Czerwiec 2012 A użyłeś CCleanera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 26 Czerwiec 2012 On jest do usuwania przeglądarek, więc po co go używać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 26 Czerwiec 2012 Nie, on jest do czyszczenia dysku i rejestru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 Co usunąć za jego pomocą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 27 Czerwiec 2012 Wszystkie dane przeglądarki i rejestr oczyścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 Oczyściłem ale nadal to samo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 27 Czerwiec 2012 Szkoda czasu i kombinowania - postaw system na nowo. Jeżeli dalej będzie się krzaczyło to będzie oznaczać, że coś ze sprzętem jest nie halo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 2 Lipiec 2012 Tak jak mówiłem sprzęt jest dobry. Rozmawiałem z człowiekiem od Battlefielda i powiedzał, że jest błąd w aktualizacji. U niektórych przestało działać i trzeba czekać na nową aktualizację. Dziękuje za pomoc, jak zacznie działać to się odezwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 2 Lipiec 2012 A powiedział Ci kiedy będzie aktualizacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batsk 0 Napisano 7 Lipiec 2012 Jeszcze nie wiadomo. Nie wiedzą jaki jest problem z aktualizacją. Jak go znajdą to naprawią ale mogą minąc miesiące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 7 Lipiec 2012 Nie wiem dlaczego, ale śmiem twierdzić, że świeży system pomógł by tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach