arestars 0 Napisano 4 Czerwiec 2012 Witam mam problem. Zainstalowałem i skonfigurowałem battlefield 3, tak jak na tej stronie >>>kliknij tutaj<<<. Po włączeniu nie odtwarzają się filmiki, i jest tylko takie zdjęcie: http://www.speedysha...2-06-04-029.jpg Moj sprzęt (jestem pewien że jest dobry ) Windows 7 RAM - 8 GB Grafika - 2 GB GeForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 4 Czerwiec 2012 Może coś więcej o tej karcie. Bo 2 GB GeForce nic nie mówi. Sterowniki zainstalowane rozumiem? Kupiłeś ruską wersję, że musiałeś bawić się ze spolszczeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 4 Czerwiec 2012 Te ruskie wersje podobno dosyć szybko są blokowane i grać się nie da. Podaj tez jaki masz procesor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arestars 0 Napisano 5 Czerwiec 2012 Mam angielską wersje ale wolałem mieć po polsku... Procesor - AMD Phenom II X4 960T 3.00 GHz Karta graficzna - GeForce GT 520 Wszystkie sterowniki NVIDIA zainstalowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 5 Czerwiec 2012 Karta bardzo słaba, na czymś takim nie pograsz.... Najnowsze drivery znajdziesz tutaj: http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arestars 0 Napisano 5 Czerwiec 2012 Wszystkie inne nowe gry mi działały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 5 Czerwiec 2012 BF3 ma dosyć wygórowane wymagania. Pójść może i powinno, ale raczej nie ma mowy o płynności, nawet na niskich detalach. Gra oryginalna oczywiście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arestars 0 Napisano 5 Czerwiec 2012 Pożyczona od kolegi... płyta oryginalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 5 Czerwiec 2012 W tej chwili nie ważne czy płyta jest oryginalna, ważny jest klucz. BF jest przypisywany do konta Origin, który z kolei jest przypisany do adresu mailowego. Podał Ci kolega dane do logowania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arestars 0 Napisano 6 Czerwiec 2012 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 7 Czerwiec 2012 Czyli nie masz oryginału i pewnie przez to są problemy z grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach