rysiek850 0 Napisano 31 Maj 2012 Witam, mam problem z Battlefield 3. Wkładam płytę z grą i instaluje Origin. Następnie zaczynam instalację gry, dochodzi do 99% i dalej pisze instalowanie.. i tak cały czas. Grę instalowałem już 2 razy i nie wiem co mam robić. Proszę o odpowiedź z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 31 Maj 2012 Nie pojawia przypadkiem jakieś okienko informacyjne? Masz wtedy aktywne połączenie z internetem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiek850 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie nic się nie pojawia, chociaż za którymś razem jak już było 99% wyszło w prawym dolnym rogu okienko "Zainstaluj Battlefield 3", tak mam aktywne połączenie z internetem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 1 Czerwiec 2012 Spróbuj może zassać BF'a bezpośrednio z Origina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiek850 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 No to mi pomogłeś Będę go ściągał z jakieś 3 dni ;/ Czekam na inną poradę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 2 Czerwiec 2012 Być może to by rozwiązało problem Może przeczyść rejestr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiek850 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 Hmm nie za bardzo wiem jak to zrobić, a nie chcę niczego rozwalić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ściągnij program RegCleaner ewentualnie CCleaner i tam masz opcję czyszczenia rejestru z błędnych, albo przestarzałych plików. Jak ściągniesz jeden z nich to powiem Ci jak to zrobić, jak nie będziesz wiedział jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 3 Czerwiec 2012 Z RegCleanera lepiej już nie korzystać dla systemów nowszych jak win xp SP2 może więcej naszkodzić lepiej skorzystaj ze starszych wersji jv16 power tools(są free). Podczas instalacji masz może uruchomione jakieś typowe nietypowe programy rezydentne? Antywirus itp. Spróbuj instalować mając je wyłączone. Przy okazji podaj specyfikacje komputera i system z jakiego korzystasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 4 Czerwiec 2012 Z RegCleanera lepiej już nie korzystać dla systemów nowszych jak win xp SP2 może więcej naszkodzić lepiej skorzystaj ze starszych wersji jv16 power tools(są free). Podczas instalacji masz może uruchomione jakieś typowe nietypowe programy rezydentne? Antywirus itp. Spróbuj instalować mając je wyłączone. Przy okazji podaj specyfikacje komputera i system z jakiego korzystasz. Korzystam od XP, przez Vistę, po Win 7 Ultimate i problemów nie mam żadnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach