dami_king_99 0 Napisano 21 Maj 2012 witajcie!!! jak napisałem mam problem z grą GTA 4. Otóż niedawno gra przstała mi działać.nie moge jej włączyć,ponownie zainstalować ani odinstalować.Kiedy probóje ją odinstalować wyskakuje mi okienko z napisem:Failed to release SecuROM license. pomocy!!!! czy to wina kompa czy gry, i jak można temu zapobiec!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 21 Maj 2012 Gra oczywiście oryginalna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dami_king_99 0 Napisano 21 Maj 2012 Gra oczywiście oryginalna? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 21 Maj 2012 W opcjach dezinstalacji powinna chyba być jeszcze opcja Naprawa albo coś w tym stylu. Jeżeli nie ma, albo nie działa, to wejdź w tryb awaryjny i usuń. Instalowałeś coś zamin przestała Ci gra działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dami_king_99 0 Napisano 21 Maj 2012 jaki tryb awaryjny? a jezeli chodzi o instalowanie to tak dużo gier zwłaszcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 21 Maj 2012 Zamin uruchomi Ci się windows wciskasz F8 i pojawiają się opcje uruchomienia systemu. Wybierasz tryb awaryjny i z niego odinstalowujesz grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dami_king_99 0 Napisano 21 Maj 2012 aha dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dami_king_99 0 Napisano 21 Maj 2012 zrobilem tak i jednak i tak nie dziala :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 21 Maj 2012 To usuń po prostu cały folder z grą, savy i zainstaluj raz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach