agent X-KOM 0 Napisano 19 Kwiecień 2012 Witajcie Wielu z was niejednokrotnie pomagało rodzinie czy znajomym w wyborze sprzętu komputerowego. Jeśli cieszycie się opinią eksperta komputerowego to mam dla was nie lada gratkę Ruszyła akcja Agent X-KOM.pl, dzięki której możecie wykorzystać swoją wiedzę z korzyścią dla siebie. Najskuteczniejszy z Agentów X-KOM.PL złapie nagrodę główną: walizka pełna gotówki, w której zmieściło się 10 000 zł. Na pozostałych czekają wyjątkowe laptopy, monitory, tablety oraz zestawy akcesoriów komputerowych. Zwieńczeniem zmagań Agentów będzie spektakularny finał akcji zorganizowany w jednym z warszawskich kasyn, które na dzień przejmie miano „Kasyna X-KOM”. wiecej na http://www.x-kom.pl/l/agent_xkom Polecam i zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
republika 0 Napisano 5 Maj 2012 Oj taka kasa by mi się przydała, ale komu nie - hehe. Chetnie bym wzięła udziała w czymś takim. Może ktos z was się w to bawi i może mi wytłumaczyć o co w tym chodzi, tak w skrócie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Szpak 0 Napisano 6 Maj 2012 Wiesz co, logujesz sie do ich panelu i polecasz ludzikom sprzet z ich sklepu specjalnymi linkami - jak ktoś kupi - nabija Ci punkty Fajna akcja, ja tam osobiście nie wierzę, że uda mi sie coś wygrać, bo jak patrzyłem w tym panelu ile ludziki mają pktów to usiadłem. Ale w sumie za sprzedarz jednego lapa mozna zarobić sporo, a są jeszcze jakieś punkty dodatkowe za plecanie innych agentów. No trzeba sobie poczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
republika 0 Napisano 6 Maj 2012 A to spoko, czyli generalnie nie taki trudny konkurs, ale trzeba trochę ponamawiać rodzinę i znajomych, bo pewnie najprędzej oni by się przyłączyli. Dzięki za info, a jakbyś mi tak jeszcze mógł napisać jak to jest z polecaniem innych agentów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
opster 0 Napisano 9 Maj 2012 Heh, u mnie w rodzinie nikt w tej chwili nie planuje kupować sprzętu, wśród znajomych może jedna osoba by się znalazła, także nie jest to wynik, który mógłby mnie zachęcić do wystartowania w konkursie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
republika 0 Napisano 9 Maj 2012 Wiesz co osesek, ja się zapisałam, a w sumie jestem w podobnej sytuacji jak ty - najpierw wszyscy z rodziny byli na kupnie czegoś, a teraz mi mówią, ze kasy nie mają. No cóż - pozostawię to bez komentarza. No ale spróbować można, zobaczę jak mi pójdzie i ci napiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi