Mordikus_ 0 Napisano 6 Marzec 2012 Witam! Miałem słuchawki Logitech Headset H360 ale coś się stało chyba z wtyczką bo przerywa dźwięk nie wiem. idą do kubła. Jakie polecacie mi nowe? Zaznaczam że mają być z mikrofonem i do 200 zł. Coś podobnego jak te co miałem. Chętnie widziane linki. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenin 0 Napisano 7 Marzec 2012 A nie próbowałeś naprawić? Może to nie kabelek a w USB coś nie styka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danello 5 Napisano 8 Marzec 2012 Wedle życzenia ;-) Creative HS 980 Fatality Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 8 Marzec 2012 Proponuje: Creative Fatality Gaming HS-1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi433 0 Napisano 25 Kwiecień 2012 ja proponuje:Creative Labs Headset Hs-720 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach