wistler 19 Napisano 22 Luty 2012 Premiera już niebawem, a takowego wątku, o zgrozo nie ma. Grał już ktoś w demo? Może nie wszyscy wiedzą - demo wprowadza do rozgrywki właściwej i nie jest zbyt długie, ale pozwala na potyczki w multi (!). Zabawa - przynajmniej po pierwszej godzinie - przednia. Zainteresowanych jakąś potyczką odsyłam na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 22 Luty 2012 Grałem w Demo i nie powaliło mnie na kolana. Zabrzmiało to niezbyt dobrze, a ja tak naprawdę uwielbiam serię Mass Effect tak jak wcześniej serię KOTOR, ale (musi być jakieś "ale") uwielbiam ją za rozbudowany świat i fabułę, więc denerwuje się kiedy ktoś próbuje zrobić z tej gry kolejna "strzelankę". Dlatego właśnie nawet nie tykałem trybu multi dema i innych trybów przejścia niż RPG (jeśli ktoś nie jest w temacie tryby są trzy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 22 Luty 2012 Jest też tryb fabuła, w którym jest minimum strzelania, correct? Ja albo tego nie okiełznałem, albo to sprawa dema - nie podoba mi się to, że nie mogę schować broni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 22 Luty 2012 No tak tryby są trzy: fabuła, RPG i taki gdzie fabuła to tylko przerywniki filmowe (nie pamiętam jak się nazywa). Według mnie tryb RPG to bezpośrednia kontynuacja poprzednich części i tego właśnie będę się trzymał. Tu mnie zaskoczyłeś bo ja nawet nie próbowałem chować broni . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach