Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 Poszukuję osoby (18+) do zagrania w Batllefield 3 w trybie COOP. Ważne, żeby osoba ta miała już doświadczenie w tej grze, a szczególnie, żeby umiała latać helikopterem. No i musi to być osoba cierpliwa . Konieczne słuchawki z mikrofonem i skype. Email: game.email@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 22 Luty 2012 W sumie zaczynam dopiero grę w BF3 i może nie mam zbytniego doświadczenia ale mogę pisać się na COOP o ile ci by to nie przeszkadzało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 W sumie zaczynam dopiero grę w BF3 i może nie mam zbytniego doświadczenia ale mogę pisać się na COOP o ile ci by to nie przeszkadzało Ok , napisz do mnie na: game.email@wp.pl to dogadamy szczegóły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 22 Luty 2012 Adrian i Sticky grają w BF3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 Adrian i Sticky grają w BF3. Hmm, ok. To widzę, że trzeba będzie pomyśleć nad jakimś plutonem, żeby pograć razem w multi . Przydało by mi się kilku znajomych jako że moje przygoda z BF 3 też niedawno się zaczęła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 22 Luty 2012 Ja może dołączę do grona, moi znajomi mnie namawiają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 Zapraszamy, zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 22 Luty 2012 W sumie jak tak patrze można by całkiem niezłą grupkę złożyć nie tylko na COOPa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 22 Luty 2012 Ja chwilowo zawiesiłem grę, bo na 2 GB RAMU trochę kijowo się gra, ale zawsze mogę wyjątek zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 No to co, może na początek podam swojego ID na Origin: Piaskun85. Czekam na zaproszenia . No, ale sprawa przejścia tego mojego COOP-a jest nadal otwarta - Yamatado - reflektujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 22 Luty 2012 Też się mogę dołączyć jakby co. http://bf3stats.com/stats_pc/Hellhound9 Można by też pomyśleć o jakimś plutonie PCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 22 Luty 2012 Niestety mi się średnio chce przechodzić tego co-opa, bo już tyle razy w to grałem, że na sam widok mi się niedobrze robi Ale jeśli chodzi o pogranie w drużynie w multi to jak najbardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piaskun85 0 Napisano 22 Luty 2012 Ok, ponieważ chłopaki coś się nie palicie do wysyłania zaproszeń to ja wysyłam do Was, coby nasze plany nie umarły śmiercią naturalną. Tylko nie bądźcie zdziwieni bo wysyłam i z poziomu Battleloga i z Origina bo powiem szczerze, że jeszcze nie ograniam co do czego się przenosi, więc jak dostaniecie po dwa to znaczy ze to ode mnie. siwyAK -> właśnie przed chwilą graliśmy na jednym serwie ale dogadać się na tamtym "czacie" to masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach