Yamatado 0 Napisano 15 Luty 2012 Witam! Otóż mam problem. Kupiłem grę Battlefield 3. Zainstalowałem na komputerze wszystko ładnie, zarejestrowałem się na Orygin odpalam grę, mam 5 GB ubdate, po czym mogę zacząć grę, i tutaj jest problem. Na początku wyświetliło mi że mam nieaktualnie sterowniki do karty graficznej (GeForce GTX 550 Ti) więc wszedłem na stronę producenta i zaktualizowałem je do wersji 295.51 (próbowałem z nowszymi i problem jest ten sam) więc gra się odpala jest ładowanie na stronie Battlefielda tyle że po uruchomieniu gry mam czarny ekran i jedyne co słychać to głosy supportów. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 15 Luty 2012 Podaj resztę konfiguracji sprzętowej. Czy przed aktualizacją sterowników odinstalowałeś stare? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 16 Luty 2012 Nie. Z tego co wiem sterowniki automatycznie usuwają stare i zastępują je nowymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 16 Luty 2012 Procesor QuadVore AMD athlon II X4 640, 3000 MHz (15 x 200) Pamięć - Unganged Dual DDR3 SDRAM (4x 2GB) Karta Graf. - NVIDIA GeForde GTX 550 Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 17 Luty 2012 Jeśli chodzi o sprzęt to ja grałem w BF3 na gorszym, więc to raczej nie wina konfiguracji. Z szybko znalezionych informacji: twój problem opisują gracze którzy kupili klucz do rosyjskiej wersji językowej np. na portalach aukcyjnych. Na to jest rozwiązanie, również znalezione na szybko: 1. Wchodzimy w menu Start2. W oknie Wyszukaj programy i pliki wpisujemy słowo regedit oraz potwierdzamy uruchomienie klikając 'Enter' 3. Po lewej stronie mamy okno z otwartymi folderami. Zamykamy je, tak, aby został sam Komputer. 4. Robimy kombinacje klawiszy CTRL+F. 5. W oknie wyszukiwania wpisujemy pl_PL 6. Wyszukane pliki powinny być podświetlone. Klikamy w nie 2 razy i w nowo pokazanym się oknie zmieniamy pl_PL na ru_RU i zatwierdzamy. 7. Ponownie wyszukujemy pliki klikając F3 i zamieniamy wszystkie, które nam się ukażą tak jak było to opisane w punkcie 6. 8. Czynność wykonujemy, aż do skończenia przeszukiwania rejestru. Teraz możecie normalnie grać, lecz bez Polskiej wersji językowej. Niestety to rozwiązanie jak wskazuje opis uniemożliwia grę w polskiej wersji językowej. Jeśli posiadasz polską wersje pudełkową, albo klucz z pewnego źródła to będziemy myśleć dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 19 Luty 2012 Pudełko od gry wraz z płytą i wszystko jest w polskiej wersji językowej, natomiast tak jak już zauważyłeś klucz kupiony został przez Allegro w wersji Rosyjskiej. Co do rozwiązania: Zmieniłem na ru_RU ale problem jest niestety dalej ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 19 Luty 2012 Jeśli zrobiłeś wszystko według instrukcji i nie zadziałało to ja niestety nie mam więcej pomysłów. Może ktoś inny ma jakieś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamatado 0 Napisano 20 Luty 2012 Już znalazłem rozwiązanie! Wystarczyło że zainstalowałem grę od początku (i ponownie zastosowałem się do instrukcji powyżej która na prawdę uratowała mi życie) więc dziękuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tassiek 4 Napisano 20 Luty 2012 No i super, jednak udało mi się jakoś pomóc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach