luc97 0 Napisano 13 Luty 2012 (edytowane) Mam taka prośbę czy mógł by mi ktos napisać jakie gry mi podejdą na takiego kompa ??. Windows XP Professional sp3 Procek Intel® Pentium® Dual CPU E2140 @ 1.60GHz 1.60GHz ''podwójnie pisze te GHz'' 1,99GB ram Proszę was o pomoc. Przepraszam ze tak dziwnie ale nie wiem jak napisać takie coś nowy na forum jestem Edytowane 13 Luty 2012 przez luc97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 14 Luty 2012 Witam, A jakie gry lubisz? Strategiczne, akcji, wyścigi, czy może jeszcze inne? Sporo gier powinno Ci działać, ale podaj jeszcze jaką kartę graficzną posiadasz w tym komputerze, bo to dosyć istotne. Dowiedzieć się tego możesz np. za pomocą tego programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) Karte graficzna mam zintegrowana. A lubie gry Akcje, Przygodowe. Mam ten program ale sie na nim nie znam Edytowane 14 Luty 2012 przez luc97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 14 Luty 2012 Z grami przygodowymi typu point-and-click nie powinieneś mieć żadnych problemów, a więc seria: The Broken Sword, Syberia i inne z tej listy. Co do gier akcji tu może być trochę gorzej, ale nie tragicznie, wklej screena z głównym oknem GPU-Z. Jakie konkretnie gry akcji byś wolał: FPSy, bijatyki czy jakieś mieszane: np. action-rpg ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) Akcji to FPS a tutaj masz screen Edytowane 14 Luty 2012 przez luc97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 14 Luty 2012 No to na tym za bardzo nie pograsz, jakieś stare tytuły pokroju Quake 3, Unreal Tournament powinny działać. Z darmowych spróbuj np. Urban Terror (typowo gra sieciowa), jest oparta na silniku Q3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 14 Luty 2012 Ja gram, grałem w GTA Sa, Max Payne 1i 2, 18 WoS American Long Haul, code of honor, low rider, psi ops, samoloty bitwa o Angljie, total overdose, minecraft i swat 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 14 Luty 2012 Proszę podajcie mi jakieś tytuły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 15 Luty 2012 aha spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 15 Luty 2012 GTA SA na integrze? Masochista. Z takich podstawowych tytułów... Half Life 2 Ci śmignie w jakiś niewygórowanych detalach, dobrą optymalizację miał ten tytuł. Counter Strike'a sobie obadaj, jeżeli chodzi o sieciówki. A tak poza tym, to tytuły sprzed 2005 roku zapewne - popatrz w encyklopediach gier, co było jazzy na początku stulecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luc97 0 Napisano 15 Luty 2012 a jednak forum nie pomogło ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 15 Luty 2012 No wróżek tu niestety z tego co mi wiadomo brak, a każdy ma inny gust po to są takie serwisy jak gry-online.pl z bogatą bazą tytułów, aby można sobie poszukać, a nuż coś zainteresuje. Tu masz listę strzelanek wg. daty premiery, większość tych ze stron 5 i 4 powinno Ci działać bez problemu, może nawet niektóre z 3 strony. Do tytułów podanych wyżej zainteresuj się jeszcze obydwoma Max Payne-ami, a jak lubisz WWII to masz pierwsze dwie Call of Duty, i sporo części Medal of Honor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach