pamp 0 Napisano 7 Luty 2012 Witam. Mój problem z Laptopem polega na problemie z normalnym uruchomieniem Windowsa, W trybie awaryjnym uruchamia się normalnie, jednak w standardowym trybie wiesza się na znaczku windows podczas ładowania systemu. Robiłem formata, instalowałem inne windowsy: XP, XP sp2, Vista i Win 7. Testowałem ram i dysk programami uruchamianymi z bot cd, i żaden nie wykazał żadnych błędów. Wydaje mi się że to problem jakiegoś sprzętu lub sterownika, Poniżej wklejam Loga uruchamiania systemu, może wy coś znajdziecie. ntbtlog.txt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 7 Luty 2012 Inne windowsy rozumiem śmigały, a ostatnia pozycja 64-bit? System oryginalny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamp 0 Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) Żaden Windows nie chce działać, 32bity i 64 nie ma to różnicy Edytowane 8 Luty 2012 przez pamp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach