Szymex2012 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Dostałem na święta grę Battlefield 3 i gdy wkładam płytę do napędu wyskakuje mi okno z wyborem języka klikam "OK" następnie instaluj i nic się nie dzieję nie pojawia się żaden komunikat.Co mam zrobić żeby to naprawić?Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 25 Grudzień 2011 Wypadałoby podać dokładną konfigurację komputera, system operacyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymex2012 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Mam Windows xp sprawdzałem wymagania gry i mam wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 25 Grudzień 2011 SP3? Poprawki poinstalowane? Na płytce mogą być dodatkowe biblioteki, etc. Antywirus może blokuje - wyłączyć na czas instalacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marel12467 0 Napisano 4 Styczeń 2012 Mam Windows xp sprawdzałem wymagania gry i mam wszystko ok Na Xp nie pójdzie miałem to samo. Chyba że specjalne stery do grafiki ze strony producenta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach