Aser 1 Napisano 24 Grudzień 2011 Kupiłem dziś w Carrefour (Targówek, Wawa podam dla reklamy) Starcrafta 2. Po wpisaniu kodu z gry na koncie battlenet wyskoczył komunikat, że kod został już wykorzystany!!!. #########################. Jak Ja nienawidzę tego ##############3. Sry za te emocje ale wiecie rozumiecie Mnie mam nadzieje. Wysłałem żądanie pomocy na koncie battlenet z działu pomoc i opisałem Im ten problem. Wysłałem im także zdjęcie kodu z pudełka i paragonu jako dowód zakupu. Jak myslicie jest szansa, że w takim przypadku dostanę nowy kod? Czy to załatwi sprawę?. Czy mogę coś jeszcze zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Napisano 25 Grudzień 2011 Dziś dostałem wiadomość od przedstawiciela Blizz'a, że dostałem pełną licencję na koncie battlenet do sc2 ;-). Ja piernicze, ale szybko. Nie róbcie tego błędu co Ja, nie kupujcie gier w marketach nawet po okazyjnych cenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach