wacek1020 0 Napisano 23 Listopad 2011 Witam, otoż mam problem... Kiedy zainstalowałem grę, zaczęły mi się pobierać aktualizację(standard) troche pograłem. Lecz kilka dni później odpaliłem tzn chciałem odpalić, pograć w kampanię lecz znowu te nieszczęsne aktualizajcę. Na tej stronie która się wyświetla po włączeniu bf3 wybrałem i zaczęła mi sie w "game manager" gra po raz kolejny instalować. Postanowiłem poczekać, lecz po godzinie, po dwóch dalej się instaluję. Tak więc wybitny nie jestem , proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 23 Listopad 2011 Przerwij instalację, spróbuj uruchomić ponownie grę. Ewentualnie restart komputera, reinstall gry. Ciężko powiedzieć. Ew. ręcznie spróbuj zainstalować patcha, bez auto-aktualizacji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek1020 0 Napisano 23 Listopad 2011 Zrobiłem wszystko o czym mówiłeś niestety dalej jest tak jak było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 23 Listopad 2011 Coś mieszałeś w systemie po aktualizacji, tj. instalowałeś inne reczy etc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek1020 0 Napisano 24 Listopad 2011 Coś mieszałeś w systemie po aktualizacji, tj. instalowałeś inne reczy etc? Zaraz po aktualizacji niczego nie instalowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 24 Listopad 2011 Przywróć sobie system do chwili sprzed zainstalowania aktualizacji. Zainstaluj ją ponownie i wtedy zobacz, czy będzie się działo to samo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek1020 0 Napisano 25 Listopad 2011 (edytowane) Przywróć sobie system do chwili sprzed zainstalowania aktualizacji. Zainstaluj ją ponownie i wtedy zobacz, czy będzie się działo to samo. Niestety, po przywróceniu systemu dzieje się to samo...Tak więc nie wiem co mam z tym zrobić... Przestudiowałem wiele wypowiedzi dotyczących tego problemu ale niczego szczególnego się nie dowiedziałem. Masa ludzi ma z tym problem. Edytowane 25 Listopad 2011 przez wacek1020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 25 Listopad 2011 Powiem Ci szczerze, że po aktualizacji gra działa gorzej niż przed... Ale u mnie uruchamia się, nie mam z tym problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek1020 0 Napisano 28 Listopad 2011 Powiem Ci szczerze, że po aktualizacji gra działa gorzej niż przed... Ale u mnie uruchamia się, nie mam z tym problemu. Udało mi się odpalić BF'a . Tyle, że teraz co jakiś czas zawiesza mi się gra. Wiecie czym jest to spowodowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 28 Listopad 2011 Może przyczyna leży po stronie sprzętu? Podaj konfigurację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacek1020 0 Napisano 29 Listopad 2011 Może przyczyna leży po stronie sprzętu? Podaj konfigurację. Nie może być to wina sprzętu gdyż kupiłem kompa dwa tygodnie temu.Btw. już działa jak należy , dzięki z góry ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach