Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
wacek1020

Już nie po raz pierwszy - problem z uruchomieniem BF3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otoż mam problem... Kiedy zainstalowałem grę, zaczęły mi się pobierać aktualizację(standard) troche pograłem. Lecz kilka dni później odpaliłem tzn chciałem odpalić, pograć w kampanię lecz znowu te nieszczęsne aktualizajcę. Na tej stronie która się wyświetla po włączeniu bf3 wybrałem i zaczęła mi sie w "game manager" gra po raz kolejny instalować. Postanowiłem poczekać, lecz po godzinie, po dwóch dalej się instaluję. Tak więc wybitny nie jestem , proszę o pomoc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerwij instalację, spróbuj uruchomić ponownie grę. Ewentualnie restart komputera, reinstall gry. Ciężko powiedzieć. Ew. ręcznie spróbuj zainstalować patcha, bez auto-aktualizacji.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem wszystko o czym mówiłeś niestety dalej jest tak jak było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mieszałeś w systemie po aktualizacji, tj. instalowałeś inne reczy etc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mieszałeś w systemie po aktualizacji, tj. instalowałeś inne reczy etc?

Zaraz po aktualizacji niczego nie instalowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywróć sobie system do chwili sprzed zainstalowania aktualizacji. Zainstaluj ją ponownie i wtedy zobacz, czy będzie się działo to samo.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywróć sobie system do chwili sprzed zainstalowania aktualizacji. Zainstaluj ją ponownie i wtedy zobacz, czy będzie się działo to samo.

Niestety, po przywróceniu systemu dzieje się to samo...Tak więc nie wiem co mam z tym zrobić... Przestudiowałem wiele wypowiedzi dotyczących tego problemu ale niczego szczególnego się nie dowiedziałem. Masa ludzi ma z tym problem. Edytowane przez wacek1020

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci szczerze, że po aktualizacji gra działa gorzej niż przed... Ale u mnie uruchamia się, nie mam z tym problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci szczerze, że po aktualizacji gra działa gorzej niż przed... Ale u mnie uruchamia się, nie mam z tym problemu.

Udało mi się odpalić BF'a . Tyle, że teraz co jakiś czas zawiesza mi się gra. Wiecie czym jest to spowodowane ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może przyczyna leży po stronie sprzętu? Podaj konfigurację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może przyczyna leży po stronie sprzętu? Podaj konfigurację.

Nie może być to wina sprzętu gdyż kupiłem kompa dwa tygodnie temu.Btw. już działa jak należy , dzięki z góry !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...