DeLaPaz 2 Zgłoś Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) Chcę stworzyć punkt przywracania systemu. Do tego ochrona systemu w dyskach musi być włączona, gdy próbowałam to zrobić pojawił mi się komunikat: „There was an unexpected error in the property page: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. (0x8007007B) Please close the property page and try again.” Po tym w okinku przy każdym dysku pisze, że włączona ale gdy chcę przywrócić system w następnym okienku picze, że wyłączona. Jak to naprawić? PS. Windowsa mam angielskiego. Edytowane 20 Listopad 2011 przez DeLaPaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gertrud 0 Zgłoś Napisano 22 Listopad 2011 Swego czasu podobny problem pojawił się na AllExperts i niestety jedynym rozwiązaniem jakie podano była reinstalacja systemu. Sam nie mam pojęcia co może być przyczyną. Masz instalowanego Windowsa 7 na świeżo, czy upgrade z Visty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach