Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
davidson132

Ktora Wybrac geforce vs radek

Rekomendowane odpowiedzi

Te 500~zł to jest Twój maksymalny budżet? Karty są porównywalne wydajnościowo z lekkim wskazaniem na GeForce'a. Z tym, że nie wiem czy warto aż tyle dopłacać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cenie tego GeForca(a nawet taniej) masz już Radeona 6790, a ten bije tą kartę na głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha dzieki za odp a mam jeszcze takie jedno pytanko jak bym wzial radeona 6790 to ktora ma najlepsze chlodzenie hisa jest dobre i ktore lepsze his czy his IceQ x turbo a i jeszcze jedno najlepiej by bylo z komputronika bo skladam tam kompa wie wiecie a i ogolnie w tej cenie tez by byl gtx 460 http://www.komputronik.pl/product/102834/Sprzet_komputerowy/Podzespoly_PC/GeForce_with_CUDA_GTX_460_Palit_1024MB-256bit_DVI_HDMI_DSUB_PCI_E_Sonic.html ktora \bardziej by sie oplacalo i jeszcze inne karty ktore byscie polecali do max 600zl

albo moze byc troche ponad te 600zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Z łaski swej pisz z polskimi znakami...dziwnie się taki tekst czyta.

2. Czemu akurat w komputroniku, to bardzo drogi sklep, jeżeli w innych te części są dostępne(a najpewniej są) to jesteś wstanie złożyć ten sam zestaw sporo taniej.

3. Osobiście nie sprawdzałem, ale z tych dwóch HIS IceQ lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 600 zł można już dostać HD 6850. To bije wszystko z całej tej stawki. I tak jak TomTom napisał, dlaczego kupujesz w komputroniku, tam zawsze mają prawie najwyższe ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...