Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
natenczas

Battlefield 3 - Again

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio wiele mówi się o tej grze i problemach z nią związanych, nie inaczej będzie i tym razem.

Długo siedziałem w googlach i chociaż mój problem nie jest odosobniony, to rozwiązania nie znalazłem.

Ale do rzeczy.

Dostałem od znajomego wersję gry bez instalacyjną, tzn. nie instalujemy jej, nie ma aplikacji setup.

W tej wersji wypakowujemy party i tyle, według instrukcji należy:

1. Wypakować grę.

2. Wypakować do folderu z grą folder UPDATE

3. podmienić Crack

Po tym zabiegu niestety grę nie można uruchomić, wyskakuje komunikat "Program przestał działać"

Tak więc patrząc dalej instrukcja mówi:

Gdyby gra nie działała wykonaj:

1. Usuń znaczek TM

2. Usuń folder _UPDATE

O ile z usunięciem folderu UPDATE nie ma problemu, to ze znaczkiem nie do końca.

Gdy klikam PPM na ikonie uruchamiającej grę i daje właściwości to w wierszu polecenie nie ma znaczka TM jest tylko samo bf3.

Dodam jeszcze że gdy próbuję uruchomić grę aplikacją z folderu UPDATE (nie ze skopiowanego Cracka) to wyświetla się ramka gdzie komputer chce się łączyć online i sprawdzać jakieś wersje przedpremierowe, ale to chyba nie dotyczy wersji pirackiej ?

No i na tym komputerze nie mam podłączenia do sieci, więc siłą rzeczy nie połączę się aby to sprawdzić.

Zauważyłem, że odkąd mam wersję 64 bitową systemu Windows 7, to są same problemy z wersją 32 bitową jakoś nie miałem problemów.

Proszę o jakieś porady, sugestie odnośnie mojego problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy Ty masz pirata czy oryginała, bo nie za bardzo rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piracka wersja gry, którą się nie instaluje tylko wypakowuje na dysk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...