natenczas 0 Napisano 2 Listopad 2011 Witam. Ostatnio wiele mówi się o tej grze i problemach z nią związanych, nie inaczej będzie i tym razem. Długo siedziałem w googlach i chociaż mój problem nie jest odosobniony, to rozwiązania nie znalazłem. Ale do rzeczy. Dostałem od znajomego wersję gry bez instalacyjną, tzn. nie instalujemy jej, nie ma aplikacji setup. W tej wersji wypakowujemy party i tyle, według instrukcji należy: 1. Wypakować grę. 2. Wypakować do folderu z grą folder UPDATE 3. podmienić Crack Po tym zabiegu niestety grę nie można uruchomić, wyskakuje komunikat "Program przestał działać" Tak więc patrząc dalej instrukcja mówi: Gdyby gra nie działała wykonaj: 1. Usuń znaczek TM 2. Usuń folder _UPDATE O ile z usunięciem folderu UPDATE nie ma problemu, to ze znaczkiem nie do końca. Gdy klikam PPM na ikonie uruchamiającej grę i daje właściwości to w wierszu polecenie nie ma znaczka TM jest tylko samo bf3. Dodam jeszcze że gdy próbuję uruchomić grę aplikacją z folderu UPDATE (nie ze skopiowanego Cracka) to wyświetla się ramka gdzie komputer chce się łączyć online i sprawdzać jakieś wersje przedpremierowe, ale to chyba nie dotyczy wersji pirackiej ? No i na tym komputerze nie mam podłączenia do sieci, więc siłą rzeczy nie połączę się aby to sprawdzić. Zauważyłem, że odkąd mam wersję 64 bitową systemu Windows 7, to są same problemy z wersją 32 bitową jakoś nie miałem problemów. Proszę o jakieś porady, sugestie odnośnie mojego problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 2 Listopad 2011 Znaczy Ty masz pirata czy oryginała, bo nie za bardzo rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natenczas 0 Napisano 2 Listopad 2011 Piracka wersja gry, którą się nie instaluje tylko wypakowuje na dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 2 Listopad 2011 http://forum.pccentre.pl/forum-11/announcement-1-tematy-dotyczace-pirackiego-oprogramowania-beda-zamykane-a-ich-tworcy-karani/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach