Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Nerio

Ciekawe gry przez przeglądarkę

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Ci, że lubię dynamiczne strategie, w których masz do czynienia z limitem czasowym rozgrywki, a później zaczynasz nową grę z innym pomysłem. Jedyną taką grą przeglądarkową, jaką znam jest 25airports.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio bardzo polubiłem symulator pociągu http://www.railnation.pl/ na samym początku urzekła mnie ładniutka grafika i fajne animacje, pograłem kilka dni, poznałem miłych ludzi i okazało się że ciekawie można rozwinąć swoje przedsiębiorstwo i jest na prawdę wciągająca smile.png Ostatnio nawet pobrałem sobie wersję na smartfona smile.png

Edytowane przez Blueone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam grę Elvenar o ile lubicie gry strategiczne. Wcielasz się w króla i budujesz swoją osadę. Szczególnie fajne są tu walki. W mojej skali 1:10 daję mocne 8.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię taką tematykę gier, muszę spróbowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio wpadłem na Klondike i bardzo mi się spodobała - typowa gra na zabicie czasu :) niestety trzeba uważać, gdzie się gra w gry przeglądarkowe, bo na niektórych stronach pojawia się mnóstwo reklam i infekcji, a na innych gry ładują się bardzo wolno i można oszaleć :/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się raczej słabo na tym znam. Nie będę w stanie pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o ciekawe gry na przeglądarkę to produkty naszych rodzimych developerów robią furorę na rynku międzynarodowym. Mam na myśli http://ifun4all.com/ którzy odnoszą sukcesy i jeszcze nieraz o nich usłyszymy. Zainteresujecie się ich produktami bo są dość nowatorskie w swoim podejściu i niejednemu graczowi się spodobają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam nic ciekawego takze dzieki za tytuly!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...