tomaj6151 0 Napisano 6 Sierpień 2011 Mam kamerkę internetową (Creative) od dawna, pudełko już wyrzuciłem a płytę z sterownikiem gdzieś zgubiłem ;( Dowiedziałem się (bo zapomniałem), że jest to model VF0420 ale przeczytałem w internecie, że sterowników nie ma na oficjalnej stronie creative, a gdy instalowałem jakieś sterowniki, to dział mi tylko mikrofon w kamerce, ale nie mogę się pokazywać i robić zdjęć. Gdzie mogę pobrać PEŁNY sterownik do tej kamerki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 7 Sierpień 2011 Jesteś pewien, że nie ma? Pierwszy odnośnik z google: http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=218&subCatID=219&prodID=16959&prodName=Live!%20Cam%20Vista%20IM%20(VF0420)&subCatName=WebCam&CatName=Web+Cameras Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 7 Sierpień 2011 No właśnie pobierałem to, ale to nie jest chyba pełny sterownik bo mi kamera nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 7 Sierpień 2011 Są dwa sterowniki, starszy i nowszy - próbowałeś oba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agata772 2 Napisano 1 Kwiecień 2016 Proszę spróbować starszą wersjęsterownika, powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach