Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Aser

C2D E6750, Asus P5K, 4GB 800Mhz CL4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam na sprzedaż

Procesor Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 4MB cache

Płyta Asus P5K Intel P35

Pamięci Patriot 2x1GB DDR2 800Mhz CL4 (4-4-4-12) Extreme Performance

GeiL 2x1GB DDR2 800Mhz CL4 (4-4-4-12) Black Dragon

Procesor ani pamięci nigdy nie były kręcone na stałe ostatni tydzień przed zakupem i5 750 procesor pracował na 3.2 Ghz. Pamięci pracują na 1.9V !!! 800Mhz 4-4-4-12 w dual channel. Trafiły Mi się najlepsze egzemplarze z tych modeli. Pamięci Geil'a dokupiłem 22.06.2011 za 122zł min (gwarancja ze sklepu w Warszawie 24 miesiące). Generalnie zestaw miałem sobie zostawić, ale trafiła się okazja kupna i5 z płytą więc niestety dla mojej straty na pamięciach zestaw sprzedaję. Wszystko kupowałem nowe w jednym sklepie mam na to "wygasłe" jako dowód gwarancje poza pamięciami GeiL'a, które mają jeszcze 2 lata gwarancji.

Cena za ten zestaw to 500zł. Koszty ew. wysyłki kurierem ubezpieczoną paczką pokrywam Ja.

Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy. Nie ma możliwości kupna podzespołów osobno no chyba, że ktoś ma zamiar wziąć np. płytę i procesor, ale nie będę się rozdrabniał do jednej kości pamięci ;-). Ogłoszenie jak znajdę czas w ten weekend powinno pojawić się na allegro.

Wszystko jest w 100% sprawne. Nigdy nie miałem problemów z tym sprzętem. Nic się nie przegrzewa nie piszczy nic nie jest uszkodzone ani "ułamane". Sprzęt bardzo zadbany.

Mój mail voldo1982@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Aser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...