aktywny27 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Nie wiem co jest grane bo jak włączam stronę obojętnie jaką to nie mam grafiki tylko napisy i odnośniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 4 Lipiec 2011 Jaka przeglądarka? Jaki system? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aktywny27 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Przeglądarka Mozilla Firefox 5 i Windows XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 4 Lipiec 2011 Nie mam FF, ale o ile dobrze pamiętam to poszukaj w opcjach (preferencjach) karty treść i tam pozycji - pobieraj obrazki automatycznie (powinna być zaznaczona). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aktywny27 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Jest zaznaczona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 4 Lipiec 2011 A w innych przeglądarkach jest OK? IE, Chrome, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aktywny27 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Tak już działa.Problem chyba był taki bo miałem zainstalowany starego antivirusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach