Adors222 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Elo jak w temacie Nie wiem jak zmienić Typ Nat OGraniczony na Tyb nat otwarty.Czytałem ,że trzeba otworzyć porty do neta ale nie wiem jak ponieważ mam 11lat pomóżcie plis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 4 Lipiec 2011 Jak łączysz się z internetem? Jaki masz router? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adors222 0 Napisano 5 Lipiec 2011 Jak mówilem mam 11lat i nie wiem wiem tylko ze mam z multimedi neta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 5 Lipiec 2011 No wiesz, bez tego jaki masz router to my nic nie zrobimy. Trzeba będzie odblokować porty właśnie na tym routerze, a jeśli nie wiemy jaki to, to nie będziemy w stanie pomóc. Tak poza tym to nie możesz grać po sieci czy jak? Miałem zamknięty port NAT w CoD MW2 i jedyną rzeczą, której nie mogłem zrobić było założenie własnego serwera. Jeśli nie wiesz jak się za to zabrać to zrób fotkę tego urządzenia, z którego masz internet (nazwa jest zwykle nadrukowana na jego górze) i wrzuć tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adors222 0 Napisano 5 Lipiec 2011 Mój router to chyba Linksys Compact Wirelvs-G Broadband Router.Aha ale w mw2 jest inaczej a w crysisie 2 jest lista serweruw kturych mi nie wyswietla bo mam zablokowany net do tej gry.P.S jaki masz nick do steama? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 5 Lipiec 2011 http://www.linksysby...roducts/WRT54GC - masz taki router? A patche masz wszystkie zainstalowane? Włącznie z tym 1.9 dodającym DX11 do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adors222 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Tak wlasnie taki a nie mampatcha 1.9 chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach