toxic 0 Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam wszystkich od pewnego czasu zaczyna mnie już nudzić rozgrywka z kumplami na lan w Dawn of War potrzebuje jakiejś podobnej gry i niechodzi mi o Starcraft wymagania niegrają roli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 29 Czerwiec 2011 Może Supreme Commander - też w klimatach kosmicznych. A z takich raczej niepodobnych to Company of Heroes - wiele elementów przemyconych do Dawn of War. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gertrud 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 Nazywaj poprawnie tematy - RTS to bardzo ogólne określenie, które może odnosić się do wielu kwestii i wprowadza pozostałych użytkowników forum w błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niferin 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 To ja ci proponuję : The Settlers 7: Droga do Królestwa Gold Edition Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toxic 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 potrzebuje takie do pogrania przez LAN próbowałem rise of legends ale nie wyszukuje serwera lan ani przez hamachi ani przez tungle COH graliśmy ale kolega na radiówce przez tungle miał lagi a z tego co wiem COH onile już nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach