tomaj6151 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Mam problem z tą grą, ponieważ gdy klikam na "nowa gra" wybieram poziom trudności "łatwy" pokazuje się obraz jakby sie ładowała gra i nagle wywala mnie do windowsa. Co moze być spowodowane tym? Wymagania są spełnione do tej gry. (bo gdy wejdę do folderu z zainstalowaną grą jest plik "GameSettings" I tam klikam "sprzęt" i jest wszędzie zielony krzyżyk, co oznacza, ze wymagania minimalne są spełnione.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 18 Czerwiec 2011 Przydałaby się konfiguracja: proc, karta graficzna, ilość RAM-u, system operacyjny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Komputer: 2160 @1.80GHz 1.81 GHz, 1,00 GB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego System: Microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3 Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT To jest to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 19 Czerwiec 2011 Spróbowałbym najpierw z różnymi wersjami sterowników do grafiki. Najlepiej jakimiś w miarę nowymi. Wyświetla się jakiś komunikat po tym jak cię wyrzuci do Windy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Nic sie nie pokazuje, tylko mam szarą tapetę ale po 2-3 sekundach wszystko jest w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach