Trileptal 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Jak sprawdzają się te nowe możliwości które tu przedstawiano? Nowe możliwości Chrome'a i wyszukiwarki Google. U mnie w kompie coś nie działa? Czemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 16 Czerwiec 2011 Link coś nie trybi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 16 Czerwiec 2011 Nie wiem, jak sprawdzają się te nowe możliwości Chrome, bo nie korzystam z niego. Ale może nam coś tutaj na ten temat napiszesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Lipiec 2011 Chrome jest super Według mnie stał się lepszy i przede wszystkim szybszy niż Firefox. Tylko dlaczego na siłę instaluje się na C:\...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk1999 17 Napisano 16 Lipiec 2011 Kumpel z mojej starej pracy powiedział kiedyś, że to przeglądarka dla blondynek, więc może dlatego? Prawda jest taka, że pod wieloma względami FF jest po prostu przeglądarką, która od dłuższego czasu ciągnie się w ogonie pod względem szybkości działania i rozwiązań, które ma konkurencja. Większość ludzi chyba korzysta z niej tylko z przyzwyczajenia. Chrome jest szybki, teraz już rzadko zdarza się, że jakaś strona się pod nim rozjeżdża. Z drugiej strony trzeba by było się przekonać do tego minimalizmu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 16 Lipiec 2011 Minimalizm właśnie najlepszy Chociaż słyszałem już sygnały, że mają usuwać pola adresu! (lol), nie wiem do końca jak to wtedy będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnaEtc. 0 Napisano 16 Lipiec 2011 Nie znam żadnej blondynki,która umiała by sama włączyć komputer,a co dopiero odnaleźć się w google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach