topol 0 Napisano 15 Maj 2011 Witam, Nie wiem do konca czy dobrze trafilem, ale warto spróbować! Chciałbym kupić dobrego, wydajnego i najlepiej oczywiscie taniego pada pod kompa! i w poszukiwaniu natrafiłem w zasadzie na dwie opcje pierwszą jest nowy pad SPEEDLINK XEOX XBOX 360 STYLE GAMEPAD w naprawdę rozsądnej cene, czy używka MICROSOFT PAD XBOX 360 PC i miec pewność, ze nie będzie żadnych problemow z konfiguracja z nowszymi gierkami i liczyc na farta, ze dostanie w dobrym stanie pada.. jak myślicie co jest lepszym rozwiazaniem? Z góry dzięki za odpowiedz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 15 Maj 2011 Ja wybrałbym jednak pad Microsoftu. Wiadomo, że jest droższy, ale czasem może Ci się zdarzyć, że gra Ci pada po prostu nie wykryje (miałem tak z Dirt2 na jednym z moich dwóch kontrolerów). Inna sprawa, że nawet jak wykryje to czasem trzeba się bawić z konfiguracją, który klawisz odpowiada danej funkcji, a na tym xboxowym takiego problemu nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topol 0 Napisano 15 Maj 2011 wlasnie tyle, ze problemem jest budzet, bo nowy microsoftu kosztuje 3 razy wiecej niz pad speedlink, a z używkami nigdy nie wiadomo na co sie natrafi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topol 0 Napisano 15 Maj 2011 http://allegro.pl/nowy-oryg-przewodowy-pad-microsoft-xbox360-gwar-i1609626109.html hm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach