Moskitek 0 Napisano 27 Kwiecień 2011 Heloł! :] Strasznie wkręciła mnie ostatnio gra Game Dev Story. Jedna z nielicznych produkcji, które naprawdę dobrze dobrze działają na moim LG P350. Muszę przyznać, że twórcy mieli bardzo fajny pomysł na rozgrywkę i co jakiś czas otrzymujemy nowy element zabawy, abyśmy się zbytnio nie nudzili. Game Dev Story polega na... tworzeniu gier, jak sama nazwa zresztą wskazuje. Na początku zabawy do naszej dyspozycji oddano małe pomieszczenie, które mieści zaledwie czterech "twórców" i tylko od naszego zarządzania zależy czy nasze studia wzbije się na wyżyny dewelopingu czy z hukiem dobije się do dna. Po dłuższej sesji gra potrafi być lekko monotonna, ale nie jest to strasznie dokuczliwe. Na GDS wydałem około 14 zł i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na ten tytuł. Jeżeli macie smartfona to powinniście czym prędzej zaopatrzyć się w Game Dev Story. Nawet nie pytajcie ile ja się dzisiaj namęczyłem, aby nagrać filmik z Game Dev Story, zgrać go na dysku, przekonwertować do ludzkich formatów, a następnie obrobić w programie. Ale, suma summarum, prace nad filmikiem zostały zakończone i stworzyłem z tego kolejny odcinek Rozgrywki 2.0. Wybaczcie, że dosyć chaotycznie gadałem, ale miałem kilka elementów nie sprzyjających prawidłowemu tokowi rozumowania i mówienia. Zapraszam na "krótki" seans. =] http://www.youtube.com/watch?v=raCuxTROVIQ Partyzancki odcinek Rozgrywki, w którym starałem się pokrótce przedstawić grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 28 Kwiecień 2011 Nie jest źle wszystko wyraźnie widać i słychać. Pozwolę sobie co nieco dodać jest też darmowa wersja gry na Android Market z ograniczeniami ofc, a pełna wersja kosztuje obecnie niecałe 7 zł z racji promocji. Mógłbyś porobić trochę odcinków(jakąś mini serie) lub zbiorczy ranking z fajnymi grami na androida? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskitek 0 Napisano 28 Kwiecień 2011 Mógłbyś porobić trochę odcinków(jakąś mini serie) lub zbiorczy ranking z fajnymi grami na androida? Smartfona mam całkiem od niedawna, zaś Game Dev Story jest na razie jedyną grą, którą zakupiłem z Android Marketu. Pograłbym więcej, ale nie wszystkie tytuły mi na LG P350 chodzą. Może zrobię ranking, które po prostu na nim działają. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 28 Kwiecień 2011 Z rankingu gier które działają na Twoim telefonie byłbym bardzo zadowolony, gdyż sam mam htc Wildfire, który ma z grubsza takie same niestandardowe parametry, toteż nie wszystkie gry na nim chodzą, zapewne te same co na Twoim LG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
screen23 0 Napisano 10 Maj 2017 All love this website for clash royale free gems you would have what you want online to generate the gems and gold online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach