foka970 0 Napisano 23 Kwiecień 2011 Witam was serdecznie ! Oto mój pierwszy post więc proszę was o wyrozumiałość. Otóż zamierzam kupić bezprzewodowy kontroler do gier xbox 360 więc pomału szukam fajnych gierek na niego. Chodzi mi oto że jak gram to wyświetlane są guziki jak w xbox np. Mafia II. Więc czy w te gry tak zagram : Sniper Ghost Warior GTA IV Call of Duty : MW 1 i BO Race Driver GRID Mam Intel Pentium 4 3 Ghz . Te gry spoko chodzą. Ale jakie jeszcze polecacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawulon 0 Napisano 25 Kwiecień 2011 Witam. Resident evil 4 i 5,Dark Void,Just Cause 2,Lost Planet Colonies.We wszystkie gram takim padem,każda z nich ma inny klimat,każda warta uwagi. Oczywiście Pro Evolution Soccer 2011. Może bliżej określ dział gier które Cię interesują,bo tak to można bez końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 27 Kwiecień 2011 A co byście powiedzieli na podpięcie projektora pod takiego iksa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foka970 0 Napisano 29 Kwiecień 2011 Nie nie ma mowy chyba że projektor za ok 20 tyś by dobrze wyświetlał kolory inny się nie nadaje bo będą wyblakłe Interesują mnie strzelanki i gry akcji TPP oraz wyścigi pod tego pada oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Koszta są spore ale z pewnością gra jest warta świeczki, LG na przykład proponuje bardzo dobry projektor LED HS200 za 1650 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d@rek 1 Napisano 21 Czerwiec 2011 Projektor HS200 w zupełności wystarczy do domowej rozrywki. Osobiście miałem przyjemność sprawdzenia jak sprawuje się podczas grania w gry i oglądania filmów. Wrażenia są naprawdę bardzo dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 projektor podłączony pod konsolę daje naprawdę dużo frajdy jednak gra na około 100 calowym obrazie na ścianie robi wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach