Beras 0 Napisano 27 Marzec 2011 Witam, piszę tutaj na forum, ponieważ szukam jakiejś ciekawej gry na PC, a konkretnie: -gry przygodowej -z możliwością gry we dwoje -gra taka może przypominać grę planszową -dość dawno temu grałem w taką grę, polegała ona na podróży po świecie (w postaci planszy), a właściwe wyścigu, w którym uczestniczyło kilku graczy. Również była w niej wirtualna kostka do gry, według której się poruszało. Można było stawiać pułapki przeciwnikom itp. Proszę Was o podpowiedź, czy coś ciekawego mogę znaleźć dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnaEtc. 0 Napisano 14 Lipiec 2011 Witam,przyłączam się do tematu. Podajcie jakieś ciekawe tytuły z jeszcze bardziej ciekawą grafiką.. Crisis 2,Prototype,Assasin odpada (aktualnie przerobione) xD Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CRISS 0 Napisano 16 Lipiec 2011 Też przyłączam się do tematu.To może ta gra Counter-Strike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnaEtc. 0 Napisano 16 Lipiec 2011 Jak na razie gram Bioshocka 1 i 2.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Jak ktoś nie próbował wcześniej Counter Strike Source to gorąco polecam. W każdym razie grałem w CS'a od listopada 2004 roku do kwietnia tego roku ;-) i jakoś Mi się nie znudziła - czasem po kilkanaście godzin w tygodniu czasem godzinę na miesiąc. Bardzo ciepło wspominam chwile spędzone z tą grą szczególnie na początku gdy było troszkę więcej ciekawych osób na serverach niż jest teraz. Jeżeli chodzi o grę przygodową to bardzo spodobała Mi się Sinking Island. Co prawda nie można grać w 2 os jednocześnie, ale można rozwiązywać wspólnie zagadki. Co do innych gier hmmm Mi niewiele się podoba. W 96roku zakochałem się w DOOM2 i od tamtej pory zawsze moim ulubionym typem gier był FPP, ale moim ulubionym gatunkiem filmowym jest "horror", a już jak jest to horror sc-fi to jestem wniebowzięty!!! stąd zamiłowanie do takich tytułów jak choćby seria Dead Space. Polceam jeszcze gorąco Silent Hill 2 gra która w 2002 roku zakręciła się w czytniku mojej PS2 zabrała Mi z życia 2 dni. Tak, dwa dni ciąłego grania non-stop, ale przeszedłem i byłem pod wielkim wrażeniem. Teraz sam szukam dobrej gry bo narazie wejdę na servery BlackOps'a na pół godziny/godzinę i tyle z mojego "grania". Jednak czasem czegoś Mi brakuje jak siedzę przy kompie, pograł bym w coś naprawdę "ciekawego", ale jak patrzę na obecny rynek gier to znów odpalam BlackOps'a. Aha zapomniałem wspomnieć mojej ukochanej gry, którą swoją drogą przeszedłem kilka razy (3 czy 5 razy:)). Half Life 2 - chyba dziś zainstaluję i zacznę go jeszcze raz. P.S. Dla osób którym nie straszna grafika sprzed kilkunastu lat polecam UFO Terror from the deep - gra którą przechodzę raz średnio na 3 lata ;-). Pierwsz część nigdy nie przypadła Mi do gustu. Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Aser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnaEtc. 0 Napisano 19 Lipiec 2011 Polecam Residenta 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Resident 4 i 5 to już gry nie dla Mnie. 1,2 i 3 część przeszedłem całą z wypiekami na twarzy bez poradników czy opisów ;-) Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Aser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 19 Lipiec 2011 @Aser Battlefield BC2 zamiast Black Ops Jak na tę chwilę, to chyba tylko w tej pierwszej grze (właściwie w całej serii BF) jest prawdziwa gra drużynowa (pomijam oczywiście CS-a, w którego sam długo grałem, ale poszedł w odstawkę gdy zobaczyłem co oferuje BF). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Właśnie Battlefield BC2. Wieloletni znajomy z serverów CS'a polecał Mi tą grę, ale to był czas jak nie grałem w ogóle. W Black Ops nie ma gry ZESPOŁOWEJ!, ale gra jest "szybka" co Mi się podoba. BlackOps'a kupiłem w dniu premiery i tak leżał bo okazało się, że nie idzie grać na sprzęcie który wtedy posiadałem. Zainstalowałem go jak zmieniłem grafę na "testy" i tak Mnie wciągnął. Teraz już nie będę inwestował "wysiłków" w BBC2 poczekam na B3 lub MW3 jeszcze sprawdzam czy gdzieś nie ma za 100zł Starcrafta 2 ;-), ale ta gra to historia na zupełnie osobny temat. Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Aser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 19 Lipiec 2011 Nom, SC II strasznie drogo "chodzi". Inna sprawa, że za jakość się płaci Black Ops też mam i ogólnie gram tylko na Nuke, bo gra szybka, dużo punktów i po 30 minutach można wyłączyć BC2 teraz tani jak barszcz, nówki za ~30 zł na PC, a klucze EADM można wyrwać jeszcze taniej. Ogólnie polecam (co widać po sygnaturce), bardzo wciąga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aser 1 Napisano 19 Lipiec 2011 Zresztą co Ja się będę rozpisywał w co gram co może być ciekawe itd skoro jak wyjdzie Diablo 3 to przez min 2-3 lata inna gra u Mnie nie będzie odpalana . Sporo czasu przy 2 części mi zeszło oj sporo. Pierwszą część kupiłem jak jeszcze kompa nie miałem i tak chodziłem z płytą od kumpla do kumpa z save'm postaci hehehe to były czasy. P.S. BBC2 w takim razie muszę "poznać" bardziej. Jutro poświęcę 3 godziny na to w pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abradab 0 Napisano 14 Wrzesień 2011 (edytowane) Hehe poświęcanie czasu w pracy na gry online to jest to co tygryski lubią najbardziej Edytowane 15 Wrzesień 2011 przez abradab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach