Bambosh 0 Napisano 23 Marzec 2011 Witam mam problem z GTA 4 mam jakis Error a jako toko mam kompa oK pomozcie prosze moj komp Procesor : Interl® Core2 CPU 6320 @ 1.86 GHz Karta Graficzna : Intel® G33/G31 Express Chipset Family Ram : 3GB z gory dzienki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 23 Marzec 2011 Jakiś error? A my co, wróżki? Jaką masz kartę graficzną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 23 Marzec 2011 Zintegrowana karta graficzna... Intel Graphics? Obawiam się, że 0 szanse na uruchomienie czegokolwiek wymagającego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambosh 0 Napisano 24 Marzec 2011 To jaka kupic zeby nie bylo az bardzo dorgo a dobrze .pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 24 Marzec 2011 Podaj resztę konfiguracji komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambosh 0 Napisano 24 Marzec 2011 Czyli dokładnie co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach