ziomal997 0 Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Witam ma pewien problem zainstalowałem windowsa na innym dysku i na tym pierwszyn zostało przy włanczaniu komputera wyskakują mi 2 napisy windows xp profesional i windows xp profesional jeden chce usuną c jak to zrobić pomóżcie z góry dzieki Edytowane 18 Marzec 2011 przez ziomal997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 18 Marzec 2011 Start>uruchom>msconfig>rozruch Będą tam dwa wpisy i ten jeden niepotrzebny będziesz mógł usunąć. P.S. Kropki i przecinki nie bolą, trudno się to czyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomal997 0 Napisano 18 Marzec 2011 zrobiłem tak jak mówisz i wyskoczyło mi okienko i niema tam opcji usuń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 18 Marzec 2011 a ile masz tam tych wpisów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 18 Marzec 2011 Screenem zapodaj najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomal997 0 Napisano 21 Marzec 2011 spoko dałem se sam rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach