joedziki 0 Napisano 15 Marzec 2011 Hej mam pytanie. Chciałbym zagrać w jakiegoś dobrego rtsa o IIWŚ. Listę zawęzyłem do Company of Heroes i Men of War, ale nie mogę się zdecydować. Co waszym zdaniem jest lepsze? Kumpel twierdzi, że MoW jest dużo lepsze, ale wolę najpierw zasięgnąć szerszej opinii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 16 Marzec 2011 W CoH grałem i jest bardzo dobrą grą, ma ciekawe podejście do surowców i ogólnie gra się bardzo przyjemnie. Men of War nie widziałem na oczy, więc się o nim nie wypowiem. Polecam CoH-a, nie zawiedziesz się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joedziki 0 Napisano 18 Marzec 2011 Dzięki za odpowiedź A czy jest ktoś kto grał w obie gry i mógłby mi pomóc? jestem po prostu ciekaw opinii takiej osoby:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 18 Marzec 2011 A zamierzasz grać w multiplayer czy tylko kampanie? Jak kampanie to myślę że obie gry Cię nie zawiodą, w CoHu jest bardzo dobra, a "poprzednika" MoWa, Soldiers: Ludzie honoru, wspominam bardzo dobrze. Jak będziesz grać też w multi to jeszcze rok temu CoH miał tragiczny balans jednostek, co prawda jakimś wybitnym strategiem nie jestem, ale niemcami się dużo łatwiej grało. Z drugiej strony CoH jest dużo bardziej popularny więc więcej ludzi gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach