Dawidos223 0 Napisano 6 Marzec 2011 Witam chciałem sie spytac jakie sa fajne gry na PC tak w miare na kompa "Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2,50ghz 2.50ghz 3,00 GB RAM" jakies fajne strzelaninki lub przygodowe ;] np cos jak Call Of Duty , i np San Andreas , bo GTA 4 sie zacina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 6 Marzec 2011 Nie wiemy jaką posiadasz kartę graficzną, a jakby nie patrzeć to od niej w dużej mierze będzie zależało w co będziesz mógł pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos223 0 Napisano 6 Marzec 2011 hmm a jak najlepiej sprawdzic?? jaka mam karte graficzna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 6 Marzec 2011 pobierz sobie GPU-Z i napisz co tam widzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos223 0 Napisano 7 Marzec 2011 hmm wydaje mi sie ze to jest to "Memory Size 256MB" czyli bardzo slaba wiec watpie zeby jakas gra fajna z grafika mi weszla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 7 Marzec 2011 To informacja o pamięci karty graficznej <_>Zrób zrzut (ikonka aparatu w prawym górnym rogu) - będzie prościej i będą wszystkie wymagane informacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos223 0 Napisano 7 Marzec 2011 tu jest to zdjecie >. http://img263.imageshack.us/i/fotox.gif/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 7 Marzec 2011 Na tej karcie to raczej nie pograsz w nic co wyszło po 2005 roku, a i ze wcześniejszymi tytułami może mieć problem. To jedna z najtańszych kart na rynku, więc na jakąkolwiek wydajność w grach nie masz co liczyć. Jedynie jakieś gry 2D lub na silniku HL (ale jedynki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidos223 0 Napisano 7 Marzec 2011 ehh to se nie pogram ;/ , a gralem juz w GTA San Andreas , Gothic III < byly lekko lagi jak wczytywaly sie skaly drzewa i wogole widocznosci , Call Of Duty 4 MW dzieki tera bede wiedziec jaka mam ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach