rudzzikzary 0 Napisano 9 Luty 2011 Witam wszystkich. Ostatnimi czasy poszukuje tytułu gry w którą grałem jako dziecko. Być może szczegóły które pamiętam pomogą wam ją rozpoznać. Otóż podstawą w tej grze było wydobycie kryształu (o ile pamiętam były go dwa rodzaje) na "kraterze" z kryształem stawiało się budynek i coś w rodzaju transportera wybierało z niego gotowy materiał i przewoziło go dalej. Do funkcjonowania niezbędny był prąd który można było pozyskać z elektrowni atomowych bądź czegoś w rodzaju baterii słonecznych. Jedną z jednostek był bardzo charakterystyczny czołg strzelający płomieniem, występował również pojazd bardzo przypominający rosyjski czołg t-90. Nie jestem w stanie przypomnieć sobie więcej. Mam nadzieję że ktoś pamięta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Napisano 10 Luty 2011 Wydobycie kryształu kojarzy mi się tylko z pierwszym Starcraftem, ale co do poszczególnych jednostek - nie orientuję się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 10 Luty 2011 The Moon Project? To było chyba z 2001 roku. Albo jakiś Command & Conquer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rudzzikzary 0 Napisano 12 Luty 2011 (edytowane) Gra której szukałem to "Outlive" dzięki wszystkim za pomoc. Edytowane 14 Luty 2011 przez rudzzikzary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach