Moskitek 0 Napisano 4 Luty 2011 Duty Calls - według mnie całkiem zabawna parodia strzelanin jako ogółu, choć widać, że CoD jest tutaj głównym celem tegoż "ataku". Miło spędzone 5 minut, tylko ciekawi mnie dlaczego to wszystko waży ponad 700MB. Jeżeli komuś nie chce się przechodzić tej "gry" to polecam poniższy materiał wideo. Nudziło mi się troszkę dzisiaj to nakręciłem let's playa z Duty Calls. http://www.youtube.com/watch?v=PoiXBVyM3mE A co Wy sądzicie o tego typu kampanii marketingowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 4 Luty 2011 Film w pełni ukazuje to czym po świetnym Modern Warfare staje się seria CoD. Humor dobry (rangi rządzą ), Twój komentarz także bardzo przyjemny. Ale skoro potrafili zrobić coś takiego to trudno mi zrozumieć dlaczego nie wypuszczono demka na PC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskitek 0 Napisano 4 Luty 2011 Film w pełni ukazuje to czym po świetnym Modern Warfare staje się seria CoD. Humor dobry (rangi rządzą ), Twój komentarz także bardzo przyjemny. Ale skoro potrafili zrobić coś takiego to trudno mi zrozumieć dlaczego nie wypuszczono demka na PC... Śmiem twierdzić, że powodów było co najmniej kilka. Zapewne EA naciskało, aby konsolowcom dogodzić i nie dopuścić pecetowców do demka, aby konkurs Bulletstorma był w miarę wyrównany. Względy techniczne na pewno kompletnie w niczym nie przeszkadzały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 4 Luty 2011 Nie musieli przecież dawać możliwości pecetowcom do wzięcia udziału w tym konkursie. Ktoś by tam pewnie krzyczał, że to dyskryminacja, ale dyskryminacja to jest teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moskitek 0 Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Nie musieli przecież dawać możliwości pecetowcom do wzięcia udziału w tym konkursie. Ktoś by tam pewnie krzyczał, że to dyskryminacja, ale dyskryminacja to jest teraz. I tak dochodzimy do sedna sprawy... Wszyscy gracze pecetowi są strasznie na PCF i EA wkurzeni z powodu braku demka. Jedyną sensowną opcją byłoby wydanie tej cholernej wersji demonstracyjnej, ale "nie!" i basta. Argh... Strasznie mnie ta sprawa irytuje, ale przynajmniej Crytek poszło po rozum do głowy i wyda demko Crysisa 2 przed premierą pełnej wersji gry. Edytowane 4 Luty 2011 przez Moskitek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach