TeamZt2 0 Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) Więc temat podlega owemu wątkowi, który odnosi się do kompletnego debilizmu właściciela notebooka. Gdy kupiłem takowy mini laptop założyłem sobie dodatkowy w nim profil, który ustawiłem jako konto z ograniczeniami. Drugim już stałym kontem po zainstalowaniu Windowsa stał się profil administracyjny, który pozwala po zalogowaniu się instalować programy itp., gdyż sam takie ustawienia wprowadziłem. Niestety nie używałem notebooka tydzień+ i za nic nie mogę sobie przypomnieć hasła do administratora. Przy logowaniu mam ustawione okienko takie jak w szkołach na lekcji informatyki, które nie pozwalają na przypomnienie hasła. Dlatego kieruje moje pytanie do Was 1. Jak przypomnieć hasło ? 2. Jak obejść w systemie logowanie czy hasło administracyjne i wbić się na profil, aby to hasło zmienić ? WIN XP Klawisz F8 który pozwala przejść do trybu awaryjnego nie działa. Serdecznie dziękuję za Pomoc i czekam z niecierpliwością na odpowiedzi. Edytowane 3 Styczeń 2011 przez TeamZt2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 3 Styczeń 2011 Są narzędzia do zmiany hasła. Poszukaj HBCD. Reszty nie ujawniam bo to nie tematyka tego forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeamZt2 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Przepraszam, jestem tu nowy. Jeżeli możesz, przenieś temat do innego działu o ile taki istnieje, oraz proszę Cię o większą wskazówkę, ponieważ przypuszczam, że wiesz co robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 3 Styczeń 2011 http://lmgtfy.com/?q=usuwanie+has%C5%82a+windows+xp Pierwsza strona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach