Płaski Smak 0 Napisano 30 Grudzień 2010 Portal odwiedzam systematycznie od dłuższego okresu czasu, głównie interesuje mnie tematyka gier i różnorakiego sprzętu- tutaj mam owe zagadnienia w jednym miejscu. Jednak od kilku dłuższych miesięcy w tematyce gier panuje istna posucha. Garstka przeterminowanych nowinek co jakiś czas, praktycznie niezauważalna ilość nowych artykułów. W zasadzie testów nowych produkcji na komputery tudzież konsole można ze świeczką szukać. Piszę to jako niezadowolony odbiorca portalu, który wchodząc na stronę chce coś z niej wynieść a tak zwyczajnie nie jest. Sobie i reszcie czytelników życzę aby coś na tej płaszczyźnie uległo zmianie, miło będzie zobaczyć nowe zapowiedzi, recenzje czy aktualne newsy w formie czystej, systematycznej i rzemieślniczej otoczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 30 Grudzień 2010 Popieram w 100% Niestety nie jest to takie proste. Może napiszę o Battlefield BC2 Vietnam, choć ze względu na (jak na tę chwilę) zbyt słabą konfigurację nie będę w stanie nagrać gameplaya (a to byłaby główna część recenzji). Zobaczymy jak się spiszą inni redaktorzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Płaski Smak 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Popieram w 100% Niestety nie jest to takie proste. Może napiszę o Battlefield BC2 Vietnam, choć ze względu na (jak na tę chwilę) zbyt słabą konfigurację nie będę w stanie nagrać gameplaya (a to byłaby główna część recenzji). Zobaczymy jak się spiszą inni redaktorzy. Nie jest to takie proste? Cóż zatem takiego trudnego jest w tym zadaniu? Jeśli deklaruję się pracować w jakiejś redakcji, to staram się również wnieść tam coś od siebie, pokazać że jestem w tym dobry i obie strony tylko na tym zyskają. Podstawą jest zadowolony odbiorca portalu, trza pisać i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 2 Styczeń 2011 Widzisz, ja nie zajmuję się tym działem. Jestem "sprzętowcem", który ponadto interesuje się grami. To jest więc tylko hobby, któremu mogę przeznaczyć tyle czasu ile tylko uda mi się wygospodarować. Główny nacisk jest jednak kładziony przeze mnie na sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyygi3i4 0 Napisano 16 Wrzesień 2017 Też z chęcią dowiem się czy są jakieś nowe gry typu Batterfield? Nowości wychodzą co chwilę na rynek, lecz ciężko odnaleźć w nich jakieś perełki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglefree 0 Napisano 30 Październik 2018 uszanowanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irondestiny 0 Napisano 19 Listopad 2018 dzień doberek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diedlinde 0 Napisano 6 Grudzień 2018 Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazyfox 0 Napisano 12 Grudzień 2018 dzień dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hoodoo 0 Napisano 13 Grudzień 2018 witam witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onlyrain 0 Napisano 18 Grudzień 2018 dobry dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurt 0 Napisano 19 Grudzień 2018 pochwalony wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
powstaniec 0 Napisano 20 Grudzień 2018 hej wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bypain 0 Napisano 21 Grudzień 2018 siema forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
letdie 0 Napisano 24 Grudzień 2018 uklony dla was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
southern 0 Napisano 27 Grudzień 2018 powitac cieplo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9sway 0 Napisano 31 Grudzień 2018 witam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartas80 0 Napisano 12 Marzec 2019 Forum powinno zostać zaktualizowane. Taka jest moja opinia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach