Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
patrol966

Ogólnie procek i twardy dysk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam :

2GB ramu

ATI RADEON HD4650 1GB

Kupuje procesor Intel core 2 duo e7600 3,06 ghz x2

Płyta główna : 4COREDUAL-VSTA

przepustowość 6432MB/sek

szerokość magistrali : 128bitowy(a)

Rzeczywista czestoltliwosc taktowa 67mhz

typ magistrali Dual DDR2 SDRAM

Efektywna czestotliwosc takotwa 804mhz

Chciałbym abyście podali mi nazwy twardych dysków pasujących do mojego kompa ok.500GB pamieci na twardym dysku

Chce aby cena była jak najmniejsza ,ale żeby nie było to jakieś gów.. ;)

A i chce sie spytac czy na tym sprzecie 2GB ram Ati HD4650 i tym procku wyzej czy gta iv bedzie dzialac bez problemu ? I czy nowy Assasin bedzie dzialac na najwyzszych. ;) pozdro

sorry za pytania ale sie nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA IV będzie ciąć niemiłosiernie, albo raczej będziesz miał pokaz slajdów. Assassin także nie pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak co ty gadasz na 2GB ram,ATI RADEON HD 4650 1GB i na e7600 ? Będzie pokaz slajdów ?

Na intel pentium 4 nie było pokazu slajdów a na e7600 będzie ?

Assasin creed działał na najwyzszych lekko mulił ale ok a nowy nawet nie wejdzie ?

omg...

widać znawaca ale ok. podacie mi to o co prosilem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj, może Ty masz jakiś magiczny pentium IV, ale wierz mi, że widziałem już "trochę" sprzętu i zastanawia mnie w jakiej Ty musisz grać rozdzielczości i z jakimi detalami, że Ci to działa płynnie. Może zrób zrzut ekranu z benchmarka wbudowanego w GTA IV. Jestem bardzo ciekaw ile masz tam fps :) Spójrz sobie w moją sygnaturkę i pomyśl, że na tym co mam (dla wyjaśnienia to jest lepsze od tego co masz i co chyba chcesz kupić) GTA IV zacina się. Ass~ wymaga trochę mniej niż gta, ale i tak 2 GB RAM-u to w tej chwili za mało.

PS. Jeśli ja znałbym odpowiedź na zadane przez siebie pytanie, to raczej bym o to nie pytal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzięki ;p

Te twarde dyski co podałeś napewno będą mi pasowały ? ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...