Michał95 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam Mam problem z grą podaną w temacie,po zainstalowaniu ładnie się odpaliła lecz zamiast pokazania się menu głównego,ukazuje mi się potrzeba ściągania jakiś aktualizacji do grania przez internet.Rzecz w tym że nie mam ochoty na granie przez internet,interesuje mnie tylko singleplayer.Wie ktoś jak ominąć te aktualizacje lub usunąć sam problem.Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj SerafiN 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Witam Mam problem z grą podaną w temacie,po zainstalowaniu ładnie się odpaliła lecz zamiast pokazania się menu głównego,ukazuje mi się potrzeba ściągania jakiś aktualizacji do grania przez internet.Rzecz w tym że nie mam ochoty na granie przez internet,interesuje mnie tylko singleplayer.Wie ktoś jak ominąć te aktualizacje lub usunąć sam problem.Z góry dziękuję A gdy podczas uruchamiania gry wyłączysz połączenie z Internetem? Gra nie ma chyba zabezpieczeń wymagających połączenia z siecią, więc nie może wymagać pobierania plików. Dziwne, że nie ma żadnej możliwości anulowania tego procesu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał95 0 Napisano 6 Grudzień 2010 Dziękuję,odłączenie internetu pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach